Hoi en leuk dat je er weer bent! Graag wil ik het vandaag hebben over de website finalease.nl. Dit bedrijf bedrijf bied de mogelijkheid om u volgende auto voordelig te leasen. Een occasion leasen valt daar ook onder een van de mogelijkheden. 

Waarom ik dit met jullie wil delen is omdat ik voor een paar weken terug zelf een occasion heb geleased via Finalease. Een auto leasen, dat was voorheen best beangstigend voor me en die drempel lag ook vrij hoog. Als ik het woordje lease hoorde, dacht ik al meteen aan hoge kosten, onzekerheden, vaste contracten.

occasion

Helemaal geen vaste contracten!

Maar dat was maar een illusie. Geen van dit alleen ben ik tegen gekomen bij Finalease. Dit bedrijf heeft mij de mogelijkheid gegeven om een jonge occasion te leasen voor een voordelig maandbedrag. Ook mocht ik zelf bepalen wat het contractsduur werd en ik mocht tussentijds, kosteloos, aflossen. Zo kwam je nog sneller van je leasecontract af! Wat een vrijheid! Al deze informatie kun je ook terug vinden op hun website www.finalease.nl. Je kan ook even zoeken met de zoekterm: occasion leasen. Dan vind je ze ook snel.

Ik doe het!

onderhoud

Ik zelf ben even langs gegaan bij het bedrijf. Zo kon ik op mijn gemak, onder het genot van een lekkere kop koffie, rondsnuffelen of mijn droomauto er tussen stond. En ja hoor! Ik heb met de vriendelijke verkoper het contract afgesloten. Ook heb ik er een garantiepakket bij genomen. De auto werd heel keurig, compleet schoongemaakt, gratis bij mijn huis afgeleverd! En ik rij nu heerlijk zorgeloos rond! Een aanrader!

 

finalease.nl