Geweldige kerstpakketten 2016

Ook dit jaar heb ik de taak gekregen om leuke kerstpakketten 2016 uit te zoeken. Ik vind dit altijd een zeer moeilijke keuze, vooral omdat er zoveel verschillende werknemers bij ons werken, jong, oud, en van allerlei verschillende culturen. Daarom kan ik wel een pakket uitzoeken, maar als ik weet dat meer dan de helft van de spullen toch niet gebruikt worden, is het eigenlijk zonde van het geld om kerstpakketten 2016 te bestellen. Ook weet ik dat veel mensen geen alcohol drinken, dus om een drankpakket te bestellen is ook geen optie. Toen viel mijn blik op kerstcomplimenten, hiermee kunnen de medewerkers zelf een keuze maken uit een cadeau of een belevenis, iedereen is daar vrij mee om zelf te kiezen wat ze willen hebben. Dit was het, ik hoefde niet meer verder te zoeken, ik weet zeker dat veel mensen hier blij mee zullen zijn, nu weet ik zeker dat het geld goed besteed gaat worden. Een ander voordeel is dat we voor de kerstpakketten geen extra ruimte in ons magazijn hoeven te regelen, alle enveloppen passen makkelijk in onze kluis. 5-8

Heb zin in de feestdagen

Voordat je het weet staat de kerstboom alweer in huis, of op het kantoor. Ik vind dit altijd hele bijzondere, en zeer leuke dagen. Behalve dat iedereen dan ook in opperbeste stemming is, zorgen we altijd voor een kerstontbijt voor iedere werknemer in de week voor de kerst. Tijdens dit ontbijt komt de directeur ook nog even langs om een kijk op het afgelopen jaar te geven, en deelt hij aan iedereen het kerstpakket uit, heb er zin in.  5-6